Vakantiepark In Rijnland-Palts

Rijnland-Palts is een prachtige en veelzijdige deelstaat in Duitsland, waar u prachtige natuurgebieden maar ook historie en interessante bezienswaardigheden vindt. Romantische burchten en uitgestrekte wijnhellingen tekenen het landschap, waarin u prachtige wandel- en fietstochten kunt gaan maken. Slenter heerlijk rond in een van de schilderachtige dorpjes of ga lekker een dagje shoppen in Trier, Mainz of Koblenz. Rijnland-Palts is een veelzijdige vakantieregio voor iedereen!

Cochem aan de Moezel

Op een van de mooiste plekjes in het Moezeldal ligt het sfeervolle wijnstadje Cochem. Al jarenlang is de veelzijdige omgeving van Cochem een bekende trekpleister onder toeristen. De meer dan 1.000 jaar oude Rijksburcht is het symbool van de stad en geeft u een prachtig uitzicht over de omgeving. In de middeleeuwse stadskern zijn de karakteristieke Duitse vakwerkhuizen te vinden, en zorgen de nauwe slingerende straatjes voor een pittoreske sfeer.

Featured: 

Unfeatured

Nieuwste artikelen

Populaire artikelen

Over vakantiepark-rijnland-palts

Op mijn webblog vakantiepark-rijnland-palts staat leuke informatie over een vakantie in Rijnland-Palts. Ik verzamel graag leuke artikelen, foto's en ervaringen over deze prachtige regio.

Contact

Vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur dan een e-mail.

Online marketing door SeeMeOnline