Vakantiepark In Rijnland-Palts

Rijnland-Palts is een prachtige en veelzijdige deelstaat in Duitsland, waar u prachtige natuurgebieden maar ook historie en interessante bezienswaardigheden vindt. Romantische burchten en uitgestrekte wijnhellingen tekenen het landschap, waarin u prachtige wandel- en fietstochten kunt gaan maken. Slenter heerlijk rond in een van de schilderachtige dorpjes of ga lekker een dagje shoppen in Trier, Mainz of Koblenz. Rijnland-Palts is een veelzijdige vakantieregio voor iedereen!

Hoteltips voor een weekend weg in de Eifel

De regio Eifel ligt in de Duitse deelstaat Rijnland Palts. Omdat de Eifel niet ver van Nederland en België ligt is het een zeer gewilde bestemming voor een weekendje weg. Vooral als u van natuur houdt komt u tijdens een weekendje weg in de Eifel aan uw trekken, want er wachten mooie wandelpaden op u. Deze voeren u door heuvelachtig terrein met bossen, langs stromende riviertjes en wijngaarden. Liefhebbers van een goede maaltijd weten allang dat de Duitse keuken uit veel meer bestaat dan worst en bier!

Featured: 

Unfeatured

Nieuwste artikelen

Populaire artikelen

Over vakantiepark-rijnland-palts

Op mijn webblog vakantiepark-rijnland-palts staat leuke informatie over een vakantie in Rijnland-Palts. Ik verzamel graag leuke artikelen, foto's en ervaringen over deze prachtige regio.

Contact

Vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur dan een e-mail.

Online marketing door SeeMeOnline