Vakantiepark In Rijnland-Palts

Rijnland-Palts is een prachtige en veelzijdige deelstaat in Duitsland, waar u prachtige natuurgebieden maar ook historie en interessante bezienswaardigheden vindt. Romantische burchten en uitgestrekte wijnhellingen tekenen het landschap, waarin u prachtige wandel- en fietstochten kunt gaan maken. Slenter heerlijk rond in een van de schilderachtige dorpjes of ga lekker een dagje shoppen in Trier, Mainz of Koblenz. Rijnland-Palts is een veelzijdige vakantieregio voor iedereen!

Wellnesshotels in Duitsland

Wellness in Duitsland is meer dan alleen opwarmen in de sauna, uitstomen in het Turkse stoombad of bubbelen in de whirlpool. In de zomer is het heerlijk om een rondvaart te maken op, of een fietstocht langs, een van de idyllische rivieren zoals de Rijn of de Moezel. De vele gastronomische restaurants nodigen je uit voor een heerlijk uitgebreid diner. Daarbij drink je natuurlijk de bijpassende wijnen uit deze omgeving met vele wijnbergen.

In de herfst kun je in Duitsland in de bossen kastanjes verzamelen, noten eten en genieten van de kleurpracht van de bomen. In het voorjaar maak je een mooie wandeling in de tot bloei komende natuur in een van de nationale parken, zoals Nationaal Park Eifel. In de winter staat er in de Duitse middelgebergten zoals het Sauerland en het Zwarte Woud een sneeuwwandeling op het programma.

Wellness in Duitsland betekent ook een paar dagen genieten in de frisse lucht. Dat doet het lichaam en geest goed. Na een wandeling is het fantastisch ontspannen in een warm aromabad of hete sauna. Of je reserveert een massage in het wellnesscentrum om te ontspannen en de spieren los te houden. De warme streekgerechten in het culinaire restaurant van je hotel en een comfortabele hotelkamer maken je wellnessverblijf in Duitsland helemaal compleet. De perfecte wellnesstijd bestaat niet, in elk jaargetijde kom je in een van de wellnesshotels in Duitsland tot rust.

Featured: 

Unfeatured

Nieuwste artikelen

Populaire artikelen

Over vakantiepark-rijnland-palts

Op mijn webblog vakantiepark-rijnland-palts staat leuke informatie over een vakantie in Rijnland-Palts. Ik verzamel graag leuke artikelen, foto's en ervaringen over deze prachtige regio.

Contact

Vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur dan een e-mail.

Online marketing door SeeMeOnline