Vakantiepark In Rijnland-Palts

Rijnland-Palts is een prachtige en veelzijdige deelstaat in Duitsland, waar u prachtige natuurgebieden maar ook historie en interessante bezienswaardigheden vindt. Romantische burchten en uitgestrekte wijnhellingen tekenen het landschap, waarin u prachtige wandel- en fietstochten kunt gaan maken. Slenter heerlijk rond in een van de schilderachtige dorpjes of ga lekker een dagje shoppen in Trier, Mainz of Koblenz. Rijnland-Palts is een veelzijdige vakantieregio voor iedereen!

Hotelarrangementen in de Eifel

In de Eifel zijn veel hotels gebouwd in de typische landhuisstijl van de streek. De schilderachtige ligging van deze hotels in combinatie met de karakteristieke vakwerkstijl geven extra sfeer aan je hotelarrangement in de Eifel.

In de Eifel wordt in veel hotels met passie gekookt, waarbij gebruik gemaakt wordt van biologische producten uit de eigen regio. Heb je een culinair hotelarrangement geboekt met diner inclusief, dan zul je hier smullen van heerlijke regionale specialiteiten. Daar hoort uiteraard ook een wijntje bij uit de regio. In de omgeving worden fantastische wijnen gemaakt, zoals in de gebieden rond de rivieren de Moezel en de Ahr. Ook diverse lokale schnapps zijn voor de liefhebber alom aanwezig. Deze sterke drank wordt gemaakt van verschillende soorten fruit en kan onder meer na de maaltijd bij de koffie worden gedronken.

Geniet je van een hotelarrangement in de Eifel breng dan zeker ook een bezoek aan de charmante oude plaats Adenau. Het stadje heeft een schilderachtige ligging, centraal in het grootste bosgebied van de Eifel. De karakteristieke vakwerkhuizen stammen uit de zeventiende eeuw. Vooral op het mooie marktplein zul je genieten van het prachtige decor. In de gezellige cafeetjes aan het plein is het een en al Duitse gemütlichkeit. Neem jij hier ook een lekker fris glas Duits bier?

De natuur rondom Adenau is schitterend! Deze omgeving is heel geschikt voor het maken van lange wandelingen of een mountainbiketocht, bijvoorbeeld langs de Adenauer Bach. Bij Adenau ligt ook de Hohe Acht, met 747 meter de hoogste berg van de Vulkaaneifel.

Meer informatie:
- Vakantieinfo Eifel
- Hotelarrangementen reserveren

Featured: 

Unfeatured

Nieuwste artikelen

Populaire artikelen

Over vakantiepark-rijnland-palts

Op mijn webblog vakantiepark-rijnland-palts staat leuke informatie over een vakantie in Rijnland-Palts. Ik verzamel graag leuke artikelen, foto's en ervaringen over deze prachtige regio.

Contact

Vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur dan een e-mail.

Online marketing door SeeMeOnline